От вчера не мога да вляза никъде, влизам в джаги и където и да цъкна си ме връща в началната страница, не мога да чатя, не мога дори да си избера игра да играя. Ако използвам директен линк (копи-пейст) няма проблем, но пак не мога да вляза да играя. Единственото което прави е да ме връща в началната страница или да ми отваря профила (както и профила на другите потребители). В адрес бара ми се появява ето това djagi.sportal.bg/# (с тоя линк имам предвид #). Моля да бъде оправено
П.С: това го прави само с Firefox, Internet Explorer няма проблем.
И аз 2-ри ден не мога да вляза-какво става? Зарежда ми до 10 % сърварари това е-нанво да направя? Аз използувам Internet Explorer-забивари това е(envy)
Влизам без проблем с Google Chrome но това не е игра.На когото не му се играе по добре да не влиза .Стига подиграване с играта.Белота е отборна игра .Лека вечер.
mnogo bavno mi zarejda samo kato vlezna vav saita za djagi zawto taka
Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
Инфо
Инфо
Инфо
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Разбрах
От вчера не мога да вляза никъде, влизам в джаги и където и да цъкна си ме връща в началната страница, не мога да чатя, не мога дори да си избера игра да играя. Ако използвам директен линк (копи-пейст) няма проблем, но пак не мога да вляза да играя. Единственото което прави е да ме връща в началната страница или да ми отваря профила (както и профила на другите потребители). В адрес бара ми се появява ето това djagi.sportal.bg/# (с тоя линк имам предвид #). Моля да бъде оправено
П.С: това го прави само с Firefox, Internet Explorer няма проблем.